Nauwe samenwerking ReumaNederland

Met ReumaNederland werken wij al langere tijd samen. Deze samenwerking is ontstaan door een succesvolle eerste campagne die wij voor hen gedaan hebben rond de collecteweken en waarna meerdere campagnes volgden. 

placeholder

S amen met ReumaNederland en Erwin de Koning van Skyeworks hebben wij een social media campagne opgezet om meer aandacht voor de collecteweken te krijgen. Met de collectocopter; een drone in een oude collectebus hebben we een aantal video’s gemaakt waarbij de drone in Nederland bij (bekende) mensen langs ging om te collecteren. Een van de video’s heeft meer dan 100k views op Facebook opgeleverd en veel aandacht gehad in de pers. Succesvol is de campagne zeker te noemen.

Wat we hebben gedaan

placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Jubileum website

Ter viering van het 90 jarig jubileum van ReumaNederland hebben wij een jubileumwebsite ontwikkeld. Deze aparte website moest geïntegreerd worden in de bestaande website. De pagina moest snel online komen en hiervoor hebben wij in relatief weinig tijd in kunnen haken op hun complex bestaande systeem.

De stijl van deze succesvolle jubileumpagina is overgenomen op de homepage en is verder doorgevoerd op andere onderdelen van de website, waaronder de nieuwspagina. 

placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Webformulieren

Met de stijl van de jubileumpagina zijn wij verder aan de slag gegaan. In samenwerking met ReumaNederland en STB automatisering is de nieuwsbrief pagina ontwikkelend. Dit is de eerste in een reeks formulieren die wij voor ReumaNederland ontwikkelen, die allemaal in deze nieuwe toegankelijke stijl neergezet gaan worden.

placeholder

Jaarverslag visualiseren

Voor ReumaNederland hebben wij de highlights van hun jaarverslag 2016 gevisualiseerd. Het resultaat is een mooie responsive pagina waarin deze highlights terugkomen.