Daily Supplements: een nieuw merk voor een nieuwe generatie

Daily Omega-3 is de perfecte plantaardige vervanger van visolie. Met algen als zuiverste bron van essentiële omega-3 vetzuren DHA en EPA. Kortom: een betere keuze voor mens én oceaan. Moederbedrijf WIINC vroeg ons een merk te ontwerpen voor de introductie van deze nieuwe productlijn van plantaardige voedingssupplementen, nu online verkrijgbaar en in de winkels van Holland & Barrett (voorheen De Tuinen).

4 september 2020
placeholder

Fris, jong en herkenbaar

De opdracht was helder; ontwerp een merk dat onderscheidend is voor een milieubewuste generatie met een gezonde levensstijl. Met concurrentie die met overwegend witte verpakkingen probeert om medische associaties op te roepen, gooiden wij het over een heel andere boeg.

Met een palet van wit, zwart en turquoise tinten vallen direct op in het schap. Met speelse maar krachtige typografie, uitgevoerd in wit en zwart, spreken we de beeldtaal van een jonge generatie. Om te komen tot een visuele boodschap om de productpropositie te ondersteunen, kozen we voor het gebruik van meerdere tinten turquoise, een combinatie is van de kleuren groen (van algen en duurzaamheid) en blauw (van onze kostbare zee). Met deze kleuren en typografie is voor iedereen duidelijk: dit product is anders.

 

placeholder
placeholder
placeholder

Over WIINC

WIINC (Wellness Innovations Incubator) is een missie-gedreven bedrijf dat de gezondheid van mensen koppelt aan de gezondheid van onze planeet. Om dat te bereiken, investeert het in duurzame merken die zich richten op gezonde en plantaardige voedingssupplementen. We zijn dan ook trots om een bijdrage te mogen leveren aan hun gezonde en duurzame missie.