Werken bij Unc Inc

Wij zijn geen standaard bedrijf met stropdassen en een duidelijke hiërarchie. Dit biedt veel vrijheid, maar vraagt ook grote eigen verantwoordelijkheidsgevoel. Bij Unc Inc is iedereen gelijk en een onmisbaar onderdeel van het team, zowel onze vaste werknemers als de stagiairs.

Wie wij zijn

Unc Inc heeft een groot netwerk aan partners en freelancers. Ons team is dynamisch en flexibel, waardoor we ons snel aan mediavernieuwingen, trends en de modernste technologie kunnen aanpassen. We zijn twaalf jaar geleden begonnen als freelance collectief van een groep ambitieuze vrienden. Sindsdien zijn we ver gekomen, maar de relaxte werkomgeving en sfeer hebben we altijd weten te behouden.

Wat wij doen

Wij helpen onze klanten met het opzetten en onderhouden van hun online activiteiten. We combineren creativiteit met technologie en maken websites, apps, platformen, producten, formulieren, campagnes en content. Naast onze klanten hebben we ook eigen projecten waar we aan werken.

placeholder

Hoe wij werken

Bij ons balanceren we creativiteit met technologie. Binnen onze teams van analyse, visueel ontwerp, ontwikkeling en project managers werken we nauw met elkaar samen en wordt iedere discipline bij iedere fase betrokken. We zijn altijd bezig met nieuwe ideeën en technologieën. Voor klanten maar ook voor eigen projecten. Op de maandelijkse ‘Eve of Inspiration’ eten we samen en delen we nieuwe ideeën, trends en innovaties met elkaar.

placeholder
placeholder

Waar wij zitten

Wij zijn gevestigd op het NDSM terrein, een voormalige scheepswerf aan de IJ-oever. Het gebied is getransformeerd tot Europa’s grootste broedplaats voor creatieve ondernemers en is een van de weinige plekken in Amsterdam die haar rauwe en industriële karakter heeft kunnen behouden. Ons ruime kantoor op de bovenste verdieping van een kleine scheepswerf biedt alle ruimte voor creativiteit, brainstormsessies, rustige werkplekken, gezamenlijke lunches en een eigen VR-area.

placeholder
placeholder
placeholder

Wat je kunt verwachten

Omdat wij een relatief klein bedrijf zijn en weinig tot geen hiërarchie hanteren, word je intensief betrokken bij projecten. Onze informele werkwijze zorgt ervoor dat de inbreng van iedereen gewaardeerd wordt, je zult leren meedenken en meezoeken naar goede uitwerkingen en oplossingen. Ook goed om te weten: we lunchen altijd samen, we inspireren elkaar tijdens onze 'Eve of Inspiration' en we houden van een feestje. 

placeholder

Interesse?

Heb je een vraag of wil je een open sollicitatie sturen? Neem gerust contact met ons op. We zijn altijd in voor een goed gesprek èn we houden van koffie!