Search, advies & interim

Ebbinge adviseert ondernemende organisaties, zowel in het bedrijfsleven als in de publieke sector, bij de vertaling van hun strategie naar mensen en teams. Ebbinge is overtuigd dat mensen en teams het toekomstig succes van een organisatie bepalen, daarom helpt ze deze succesfactoren te verbeteren. Klanten krijgen daarbij toegang tot een selectief netwerk van ondernemers, bestuurders en managers.

placeholder

E bbinge is al 30 jaar toonaangevend op het gebied van human capital advies, interim management & executive search. Een voorbeeld van hun vooruitstrevende karakter is de manier waarop ze in gesprek gaan met hun relaties. Hierbij gaat het niet alleen over de harde kant zoals de financiële beloning maar juist ook om de zachte kant: de waarde van geluk.

Wat we hebben gedaan

placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Langdurige samenwerking

We werken inmiddels al jaren samen met Ebbinge om de communicatie in print en online aan te laten sluiten bij het innovatieve karakter van dit vooruitstrevende bedrijf.

Check de details

Geïnteresseerd? Bekijk hier meer informatie over het project.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over de campagnes die we maken? Bekijk wat we voor jou kunnen betekenen of hoe we onze klanten hebben geholpen. Of neem gewoon contact met ons op om je vragen te kunnen stellen.