The Next Web conference 2016

Vier podia, een oneindige lijst met goede en inspirerende sprekers, interessante startup booths en de zon. Do we need to say more?! Eind mei waren we met het hele team naar conferentie The Next Web. Dit tweedaagse evenement is op het gebied van startups, investeerders en pioniers een van de grootste in Europa en legt de connectie tussen innovatie, technologie en de maatschappij.

Het is een goede combinatie tussen leren, netwerken en plezier maken met het hele team. Het is erg relevant om te zien hoe iedereen gebruik maakt van verschillende technologieën, de mogelijkheden in de industrie en hoe alle startups bezig zijn met ‘the next big thing’.

Iedereen beleefde de twee dagen op zijn eigen manier. “Boris, een van de mede-oprichters kwam gezellig bij ons op de zitzakken zitten. Tijdens het evenement is het mogelijk om met iedereen, van spreker tot startup oprichters, een praatje te maken. The Next Web wilde het evenement toegankelijk houden net zoals toen het een aantal jaar geleden begon, ik denk dat ze daarin goed geslaagd zijn”. Aldus Zsolt, een van onze visual designers. 

De twee dagen waren ontzettend inspirerend, het grote aanbod van sprekers en workshops maakte het interessant voor het hele team. Lekker sociaal doen, nieuwe dingen leren en een biertje in het zonnetje drinken heeft ons alweer enthousiast gekregen voor volgend jaar. 

De opening van Josephine was origineel en bracht de boodschap van de conferentie goed over: "We bouwen een toekomst met en voor onze kinderen. Met technologie kunnen we de wereld veranderen. Het is aan jou, aan ons, om het beste er van te maken”. 

Daarnaast heeft Kim, één van onze stagiaires een verborgen drone(tje) gewonnen die af en toe langs vliegt op kantoor. Onthouden voor volgend jaar: Goeie (én gratis) koffie te vinden bij barretjes van sponsors.