Human centered design

Unc Inc is een digitaal creatief bureau. We richten ons op 'human centered design’, wat inhoudt dat we de eindgebruiker centraal stellen in alles wat we doen.

Wat we maken moet niet alleen mooi en inspirerend zijn, maar ook functioneel en relevant. We gebruiken creativiteit en technologie om oplossingen te verzinnen voor de wereld om ons heen. Het liefst werken we aan projecten die een positieve impact hebben op de wereld en maken we graag dingen die over een paar jaar nog steeds van belang zijn. 

"We keep an eye on the bigger picture, while we focus on the details"

Ons team

Ons team bestaat uit vindingrijke personen, slimme denkers en probleemoplossers. Creativiteit is wat onze verschillende capaciteiten met elkaar verbindt en ondanks dat we allemaal specialisten zijn in wat we doen, werkt iedereen binnen meerdere disciplines.

Cool stuff we do

Naast de veelzijdige projecten waaraan we werken, nemen we de tijd om onze creativiteit te blijven voeden en om ons team zo sterk mogelijk te maken en houden. Jaarlijks organiseren we de Non-Stop-Workshop, een 12 uur durende creatieve wedstrijd. Maandelijks maakt iemand uit ons team een 'Special Lunch' om te proeven van de verschillende culturen en achtergronden binnen ons team. Regelmatig organiseren we een 'Eve of Inspiration' een avond waar we debatteren, discussiëren en nieuwe dingen met elkaar delen. Ook gaan we samen naar evenementen, meetups en nog veel meer.

Eve of Inspiration

Een avond vol inspiratie

Lees verder

Museumnacht hackathon

Tweede plaats!

Lees verder

Drupal

We maken gebruik van het Open Source CMS Drupal

Lees verder

Contact?

Neem gerust contact met ons op voor welke vraag dan ook. We zijn altijd in voor een goed gesprek èn we houden van koffie!

Neem contact opBekijk vacatures