Wij zijn toekomstbouwers

We zien een wereld voor ons waarin commercie en idealisme hand in hand gaan. Het is waarom we Unc Inc zijn gestart: to incorporate the uncorporate. Nu de transitie in volle gang is, is het tijd om die beweging te versnellen. Daarom helpen we missiegedreven merken met digitale innovatie.

Onze cultuur

Anderen noemen ons vaak informeel of toegankelijk, zelf vinden we de sfeer vooral leuk en ontspannen. Omdat we openstaan voor andere meningen, voelt iedereen de vrijheid om ideeën te delen, ook als ze afwijkend zijn. Want juist in dat gekke idee zit soms iets geniaals; de mogelijkheid om iets radicaal te veranderen. Zo blijven we innovatief. Zo blijven we leren. Van elkaar, elk project en elke partner. Elke dag.

Ons team

Ons team bestaat uit vindingrijke makers, onafhankelijke denkers en creatieve probleemoplossers. Sommigen worden gedreven door een drang tot innovatie, anderen willen vooral hun creativiteit de ruimte geven. Allemaal delen we de ambitie om iets te maken dat er toe doet, iets waar je trots op kunt zijn.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op, voor welke vraag dan ook. We zijn altijd in voor een goed gesprek èn we houden van koffie!