Webinar “Gamification voor Gedragsverandering” op 17 sept. 2020

Ben je ook op zoek naar nieuwe manieren om cultuur of gedrag binnen jullie organisatie te veranderen? Of ben je benieuwd naar hoe je gamification kunt inzetten als marketingtool richting burgers, klanten of consumenten? Meld je dan aan voor deze inspiratiesessie op 17 september 2020 in samenwerking met onze nieuwe partner BrandNewGame.

31 augustus 2020
placeholder

Remote inspiratiesessie op donderdag 17 september

Hoe komt het dat in 2016 binnen een paar maanden 10% van de Nederlanders erop uit trok om met virtuele ballen, virtuele wezens te verzamelen tot in de achtertuin van de buren? Waarom zijn miljoenen mensen bezig met het ‘crushen van candy’ en waarom is het redden van een prinses uit een brandend gebouw zo relevant voor ons? Aan de hand van sprekende voorbeelden legt Bart Hufen - gamification expert - in deze inspiratiesessie uit waarom games zo effectief zijn in het bevorderen van gedragsverandering en welke game-mechanieken je daarvoor kunt inzetten.

Hoe kun je bijvoorbeeld merkwaarden tot leven brengen met een digitale game à la Hearthstone? Hoe kun je als Europese winkelketen snel en eenvoudig de talenten van 20.000 medewerkers in kaart brengen en benutten? Hoe kun je spelenderwijs een persoonlijkheidsprofiel opbouwen in een adventure game ? Dit en veel meer tijdens de remote inspiratiesessie “Gamification voor Gedragsverandering” van BrandNewGame en Unc Inc op 17 september van 14:00 - 16:00.

placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder