[uitgesteld] Workshop Gamification i.s.m. BrandNewGame

Wil je medewerkers op afstand op een leuke en effectieve manier trainen? Of wil je leren hoe je een gamification concept kunt ontwerpen die het gedrag van jouw doelgroep positief zal beïnvloeden? Meld je dan aan voor de workshop Gamification, geleid door Bart Hufen van onze nieuwe partner BrandNewGame. Wanneer deze gaat plaatsvinden is alleen onduidelijk, gezien de hernieuwde corona-maatregelen.

31 augustus 2020
placeholder

Workshop Gamification op vrijdag 2 oktober

Misschien heb je deelgenomen aan de webinar “Gamification voor Gedragsverandering” en wil je die inspiratie nu in de praktijk brengen? Of ben je sowieso klaar voor de next level? Meld je dan nu aan voor deze workshop en ervaar de kracht van gamification om gedrag of cultuur op een leuke en effectieve manier te transformeren.

In deze workshop van een volle dag, leer je met behulp van de Gamification Canvas en de GamePlay Cards een (serious) game of gamification concept te ontwerpen voor jouw doelgroep. We laten 1 of 2 cases uitwerken door de aanwezige cursisten / studenten met het streven om tot een echt en speelbaar prototype te komen.

Het programma

9:30 uur: inloop (leaderboard en Talent Hold'em spelen)
10:00 uur: start uitleg docent & programma
10:30 uur: De Gamification Canvas
11:00 uur: Doel formuleren op drie niveaus
11:30 uur: Drijfveren en motivaties van de doelgroep bepalen
12:00 uur: Introductie mechanieken a.h.v. bekende games
12:30 uur: Lunch
13:00 uur: Game-concept ontwikkelen
14:00 uur: Game-concept presenteren aan elkaar
14:30 uur: Aanscherpen concept en prototype bouwen
15:30 uur: Presenteren en spelen prototype
16:00 uur: Praktijkvoorbeelden van BrandNewGame

(tekst loopt door onder foto's)

placeholder
placeholder
placeholder

Een kleine groep voor maximaal resultaat

De workshop vindt plaats op het kantoor van Unc Inc en wordt gedaan met maximaal 8 personen. Die kleine schaal is niet alleen om voldoende afstand te kunnen bewaren maar vooral om je zo intensief mogelijk te kunnen begeleiden. Zo haal je een maximaal rendement uit deze intensieve maar inspirerende dag.

Gratis voor partners van Unc Inc

Ben je partner van Unc Inc? Dan mag je gratis deelnemen. Het aantal plaatsen is beperkt dus als je geïnteresseerd bent, neem dan zo snel mogelijk contact op met jouw contactpersoon.