Ristretto; De importeur van buitenlandse levensmiddelen in Israël

Ristretto Import & Marketing Ltd. is een toonaangevende importeur van buitenlandse levensmiddelen in Israël. De importeur verzorgt de invoer van producten, regelt de distributie ervan en verkoopt hoogwaardige ingrediënten, eindproducten en apparatuur voor de professionele en retail markten.

Hun missie is de Israëlische keuken te voorzien van moderne, technologische en culinaire innovaties zonder dat dit de ‘human touch’ van de traditionele keuken in gevaar brengt.

ristretto, israelische importeur,

 

10 juni 2016

De Israëlische importeur had al een website, maar deze was sterk verouderd en voldeed niet meer aan de huidige standaarden. Ze wilden de website graag verbeteren en begonnen daarom zelf aan het ontwerp van een nieuwe huisstijl, een clean en strak design. Unc Inc werd gevraagd om de nieuwe website volledig te ontwikkelen. Gezien het feit dat de gehele website is geschreven in het Hebreeuws, waarbij je van rechts naar links leest, en wat geen van onze medewerkers kan lezen, was het nogal een uitdaging. Maar we zijn erin geslaagd, we hebben onze eerste 'van rechts naar links lezen' website ontwikkeld!

placeholder