Meet the team - Marijn

Het is weer tijd om een nieuwe Unc Inc-er voor te stellen. En vandaag doen we dat op een iets andere manier dan gebruikelijk, ik ga namelijk met mezelf in gesprek :)

30 augustus 2018
Portret Marijn

Wie ben je?

Na een reis om de wereld ben ik drie jaar geleden in Utrecht neergestreken en mag ik me sinds enkele maanden trotse mama van een dochter noemen. Wanneer ik niet met werk of luiers in de weer ben, hardloop ik graag in het park en in een meer passieve bui binge watch ik een goede misdaadserie. Verder hou ik van koken, lekker eten en maak ik olieverfschilderijen waar ik er zo nu en dan een van mag verkopen.

BBQ

Wat is jouw rol bij Unc Inc?

Ik ben de office manager, vliegende keep, duizendpoot of hoe je het ook noemen wilt en draag zorg voor het dagelijks reilen en zeilen hier. Van personeelszaken, financiën, communicatie en PR tot het organiseren van bedrijfsborrels en events en ondersteuning bij projecten. Maar ik heb bijvoorbeeld ook de grote oversteek van A-Lab naar de scheepswerf gecoördineerd, dus verhuizer en binnenhuisarchitect kan ik ook aan mijn CV toevoegen ;)

at work

Hoe ben je bij Unc Inc terecht gekomen?

Ik werd via een bekende uit A-Lab met ze in contact gebracht. Ik was op dat moment werkzaam als marketing manager maar zocht een baan die beter te combineren viel met mijn kunst. Na een kop koffie en een goed gesprek waren we een match en inmiddels ben ik al bijna twee jaar onderdeel van de Unc Inc familie.

Roti

Wat vind je leuk aan werken bij Unc Inc?

We besteden veel aandacht aan teambuilding, waar ik even geen sexier woord voor kan vinden. We ondernemen van alles buiten werktijd, zoals gamen in de arcadehal bij ons om de hoek en bij lekker weer huren we een boot of steken we de BBQ aan. 

Daarnaast zijn we een jong en heel divers team en de meeste van ons hebben ook nog eens een special skill: van taartenbakker, sushi chef en bierbrouwer tot meer in de muzikale hoek als Spaanstalige zanger, punk zanger en drummer. Voldoende gespreksstof voor aan de lunchtafel dus! 

beerfestival
boatride
beerfetival

En op het gebied van klanten en projecten?

Wat het werken bij Unc Inc ook interessant maakt is de verscheidenheid aan klanten. En geïnspireerd door enkele van onze klanten met een focus op duurzaamheid, ben ik onlangs begonnen met het maken van een plan om ons eigen kantoor duurzamer te maken. 

Bij Unc Inc speelt eten een belangrijke rol. Wat is jouw bijdrage op dit vlak?

Ik probeer altijd een moment te vinden waarop we extra uit kunnen pakken met eten. Rondom de feestdagen bijvoorbeeld, dan duik ik graag samen met collega's de keuken in. Of ik probeer collega's te enthousiasmeren om ook eens een special lunch te koken voor het team. 

Pasen

Aan wie geef jij het stokje door en wat zou je hem of haar willen vragen? 

Dat is Sjoerd, een van onze Interaction Designers. Hij heeft net zijn motorrijbewijs gehaald en ik zou wel willen weten hoe zijn droommotor eruit ziet.