Artikelen

Met het internet moet je altijd op de hoogte zijn van de laatste trends. In het kader van 'praktiseer wat je predikt', zijn hier artikelen te vinden over onze projecten, vakgebieden, klanten, het team en meer. 

We hebben het Bits of Freedom jaarverslag van 2015 ontworpen. Naast de print versie, hebben we tevens een online samenvatting ontwikkeld.

Due to the 10th anniversary of our company, we have been busy redefining our strategy and mission. Our way of working with our clients has evolved over the years, and our current website no longer reflected the way we currently do projects. Where our previous website just showed a large list of our clients and projects, we no longer want to focus solely on the end-product, but rather on the process of getting to this end-product. It was time for an overhaul of our company’s website.

Ristretto Import & Marketing Ltd. is een toonaangevende importeur van buitenlandse levensmiddelen in Israël. Zij verzorgt de invoer van producten, regelt de distributie ervan en verkoopt hoogwaardige ingrediënten, eindproducten en apparatuur voor de professionele en retail markten.

Vier podia, een oneindige lijst met goede en inspirerende sprekers, interessante startup booths en de zon. Do we need to say more?!

Unc Inc heeft, in het kader van Girlsday, een initiatief van VHTO, een workshop Interaction Design gegeven tweede klas meiden van het VWO aan het Hyperion Lyceum Amsterdam.

Alweer bijna twee jaar geleden kwam, zoals bij alle stageperiodes, een einde aan Niels zijn stage bij Unc Inc. Vergeten deed hij ons echter niet en hij kwam terug als een developer met meer ervaring en meer kennis. Welkom terug Niels.

Syncscript is een applicatie die vertalers van video content in staat stelt nieuwe vertalingen te maken op basis van bestaande scripts, bedoeld voor de nasynchronisatie (dubben) van videomateriaal.

Girlsday is een initiatief van VHTO (Vrouwen in Hoger Technisch Onderwijs), het landelijk expertisebureau voor vrouwen in de bèta en techniek. Dit evenement vindt ieder jaar plaats in verschillende grote steden in heel Nederland en is in het leven geroepen om jonge meiden kennis te laten maken met bèta- en technische beroepen.

Benieuwd hoe je jouw website zo kan maken dat deze beter gevonden wordt door bijvoorbeeld Google of Yahoo? Lees hier hoe je Search Engine Optimization kan toepassen.

We ontwikkelden het platform Nierdonatie bij leven om op die manier potentiële nierdonoren en nierpatiënten in staat te stellen het traject van de donatie en transplantatie goed geïnformeerd te doorlopen.