Artikelen

Met het internet moet je altijd op de hoogte zijn van de laatste trends. In het kader van 'praktiseer wat je predikt', zijn hier artikelen te vinden over onze projecten, vakgebieden, klanten, het team en meer. 

17 november 2017

Invision Studio Demo

Last night we had our minds blown at the Invision Studio demo! Invision is making magic by combining some of our favourite tools into one.

Lees verder
27 oktober 2017

Special sushi and sake lunch

Yesterday we kickstarted the end of the week with a delicious sushi and sake special lunch. Hand-rolled by our awesome colleagues Floris, Daniel and Boaz.

Lees verder
27 oktober 2017

This is Holland interactive trivia app

Unc Inc is proud to announce the launch of the ‘This is Holland’ trivia app! An app that tests how well you know the Netherlands.

Lees verder
20 oktober 2017

Meet the team - Niels

Eén voor één stellen wij alle Unc Inc-ers aan je voor. Vorige keer was dit onze visual designer Caryn, nu is Niels aan de beurt.

Lees verder
7 september 2017

Meet the team - Caryn

Het is weer tijd om een van onze Unc Inc-ers aan je voor te stellen. Vandaag geven wij het woord aan Caryn, een van onze visual designers. 

Lees verder
25 juli 2017

Meet the team - Harmen

Nummer vier in onze interview reeks is Harmen Struiksma, onze medior interaction designer. Vandaag is hij aan de beurt om een aantal vragen te beantwoorden. 

 

Lees verder
12 juni 2017

Meet the team - Martijn

Deze week zetten we Martijn Houtman in de Unc Inc spotlights.

Lees verder
29 mei 2017

Unc Inc at The Next Web

Unc Inc was aanwezig op The Next Web conference vorige week.

Lees verder
16 mei 2017

Meet the team - Semih

Naast een pool van freelancers bestaat ons team uit 19 enthousiastelingen. Wie dit allemaal zijn?

Lees verder
17 maart 2017

Meet the team - Eltjo

De afgelopen tijd zijn wij flink gegroeid en hebben we de overstap naar een groter kantoor op de NDSM-werf gemaakt. Nu we helemaal gesetteld zijn, willen wij je kennis laten maken met ons steeds gr

Lees verder
30 juni 2016

Bits of Freedom jaarverslag 2015

We hebben het Bits of Freedom jaarverslag van 2015 ontworpen. Naast de print versie, hebben we tevens een online samenvatting ontwikkeld.
Lees verder
30 juni 2016

Golden Dots

Unc Inc judges on stage during the Golden Dot Awards.

Lees verder
27 juni 2016

Building our first website with Drupal 8

Due to the 10th anniversary of our company, we have been busy redefining our strategy and mission. Our way of working with our clients has evolved over the years, and our current website no longer reflected the way we currently do projects. Where our previous website just showed a large list of our clients and projects, we no longer want to focus solely on the end-product, but rather on the process of getting to this end-product. It was time for an overhaul of our company’s website.
Lees verder
10 juni 2016

Ristretto; De importeur van buitenlandse levensmiddelen in Israël

Ristretto Import & Marketing Ltd. is een toonaangevende importeur van buitenlandse levensmiddelen in Israël. Zij verzorgt de invoer van producten, regelt de distributie ervan en verkoopt hoogwaardige ingrediënten, eindproducten en apparatuur voor de professionele en retail markten.
Lees verder
3 juni 2016

The Next Web conference 2016

Vier podia, een oneindige lijst met goede en inspirerende sprekers, interessante startup booths en de zon. Do we need to say more?!

Lees verder
29 april 2016

Onverwachts doelgroepinzicht

Unc Inc heeft, in het kader van Girlsday, een initiatief van VHTO, een workshop Interaction Design gegeven tweede klas meiden van het VWO aan het Hyperion Lyceum Amsterdam.
Lees verder
21 april 2016

Welkom terug Niels

Alweer bijna twee jaar geleden kwam, zoals bij alle stageperiodes, een einde aan Niels zijn stage bij Unc Inc. Vergeten deed hij ons echter niet en hij kwam terug als een developer met meer ervaring en meer kennis. Welkom terug Niels.
Lees verder
18 april 2016

Syncscript; Een vertalingsapplicatie voor video content

Syncscript is een applicatie die vertalers van video content in staat stelt nieuwe vertalingen te maken op basis van bestaande scripts, bedoeld voor de nasynchronisatie (dubben) van videomateriaal.
Lees verder
15 april 2016

Girlsday 2016 @ A-Lab

Girlsday is een initiatief van VHTO (Vrouwen in Hoger Technisch Onderwijs), het landelijk expertisebureau voor vrouwen in de bèta en techniek. Dit evenement vindt ieder jaar plaats in verschillende grote steden in heel Nederland en is in het leven geroepen om jonge meiden kennis te laten maken met bèta- en technische beroepen.
Lees verder
23 februari 2016

Search Engine Optimalisatie (SEO): Wat wordt de strategie?

Benieuwd hoe je jouw website zo kan maken dat deze beter gevonden wordt door bijvoorbeeld Google of Yahoo? Lees hier hoe je Search Engine Optimization kan toepassen.
Lees verder
16 februari 2016

Nierdonatie bij leven; Realisatie van een online informatie platform

We ontwikkelden het platform Nierdonatie bij leven om op die manier potentiële nierdonoren en nierpatiënten in staat te stellen het traject van de donatie en transplantatie goed geïnformeerd te doorlopen.
Lees verder
29 januari 2016

Unc Inc tien jarig bestaan

Ons jaar ging van start met een denderende viering van ons 10 jarig bestaan. Het is een geweldig gevoel om te realiseren dat we zo ver zijn gekomen.
Lees verder
18 januari 2016

Dealing with mailto-links if no mail client is available

When a user clicks on a link containing a mailto-link, the web-browser should open up the default mail client, as determined by the operating system.
Lees verder
8 januari 2016

Join our team

Wij staan altijd open voor nieuwe creatieve en technische mensen.
Lees verder
22 december 2015

Ebbinge wenst u een gelukkig nieuwjaar!

De kaarten stromen weer binnen met de feestdagen voor de deur en dit jaar aan ons de eer om de kerstkaart van Ebbinge te ontwerpen.

Lees verder
18 december 2015

De Regenboog Groep: Digitale kerstgroet

Een digitale kerst groet vanuit verhalen van de mensen van de Regenboog.
Lees verder
11 december 2015

Eye4dairy: Data rapporten voor de melkveehouderij

Elke ontwikkelde melkveehouderij gebruikt een software programma om data over hun koeien te registreren. Eye4Diary, onderdeel van The Friesian, verzamelt deze data en maakt het inzichtelijk voor de veehouder.
Lees verder
4 december 2015

Content creëren voor onze nieuwe website

Enkele tips en tricks voor het schrijven van content voor je website, aan de hand van de vragen die wij hadden bij het creëren van onze nieuwe website.
Lees verder
23 november 2015

Interns wanted!

We zijn op zoek naar een Visual Design en Interaction design stagiaire die ons team willen komen versterken
Lees verder
19 november 2015

Druk bezig met onze nieuwe Drupal 8 website

Vandaag wordt Drupal 8.0.0 uitgegeven. We werken al ruim 6 jaar met Drupal, en kijken erg uit naar deze nieuwe versie.

Lees verder