Duurzame en sociale samenwerking

Bij Unc Inc geloven we dat een sterke samenleving een verbonden, duurzame en sociale samenleving is. We vinden dat ons werk niet alleen mooi en functioneel, maar ook relevant moet zijn. Daarom werken we veel en graag samen met ondernemingen die zich inzetten voor maatschappelijke verandering. We gebruiken onze inzichten uit commerciële projecten en onze kennis over technologie en design om onze klanten te helpen waardevolle verbinding aan te gaan met hun doelgroep.

Commerciële business moet moreler, en maatschappelijke ondernemingen moeten zich slim in de markt zetten. Bij Unc Inc vormen we de spil tussen die werelden. Dit doen we door mee te denken over visie & strategie; door het opzetten van initiatieven en projecten voor het werven van fondsen en vrijwilligers; en door het ontwikkelen van producten en diensten die maatschappelijke verandering mogelijk maken.

Op deze pagina lees je over onze samenwerkingen en ons werk, hoe we nieuwe problemen aanpakken, en wat wij voor jou als organisatie kunnen betekenen. Nu al enthousiast? Neem contact met ons op.

Nierdonatie bij leven

Een informatieplatform van de Nierstichting, NVN en Sand, rondom de mogelijkheden en ervaringen van nierdonatie bij leven.
Read more