Drijfveren van ontwikkeling

Bij Unc Inc zien we cultuur en wetenschap als drijfveren van ontwikkeling. Ze vormen de basis van verbeeldingskracht, ondernemerschap en denkvermogen. Het is vanzelfsprekend dat we veel en graag samenwerken met organisaties die zich inzetten voor het ontwikkelen, verbinden en toegankelijk maken van kunst, cultureel erfgoed en wetenschappelijke vooruitgang. 

Dit doen we door technologie in te zetten als middel om het digitale in overeenstemming te brengen met - en relevant te maken voor - het fysieke. Dit betekent dat we apps ontwikkelen voor locatie gebaseerde contextuele informatie, community platforms bouwen om communicatie en samenwerkingsprocessen te stroomlijnen en interactieve installaties neerzetten die de grens tussen virtueel en fysiek doorbreken.

De afgelopen jaren zijn we uiteenlopende samenwerkingen aangegaan met culturele en wetenschappelijke organisaties. Hier vindt je een overzicht van enkele projecten die toonaangevend zijn voor ons werk en waar we voor staan.

Onze aanpak

Bij Unc Inc gaan we verder dan pixels en code. We ontwikkelen creatieve interacties tussen mensen, technologie en omgeving. Dit begint met het definiëren van het probleem, het blootleggen en toetsen van aannames, en het in kaart brengen van de doelgroep. Aan de hand hiervan bepalen we welk product of dienst het beste past, en gaan we over op ontwerp en ontwikkeling.

Door onze ervaring met startups, corporates, nonprofits, universiteiten en instellingen uit de culturele sector hebben we een breed fundament waarop we kunnen bouwen. Ons diverse team stelt ons in staat om voor ieder project een passende structuur op te stellen waarin de juiste kennis en vaardigheden samenkomen. Zo leggen we verbindingen tussen groot en klein, jong en oud, en tussen getoetste kennis en innovatieve ideeën.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over de websites die we maken? Bekijk wat we voor jou kunnen betekenen of hoe we onze klanten hebben geholpen. Of neem gewoon contact met ons op om je vragen te kunnen stellen.

Neem contact op

Tropenmuseum

Project title
Een ervaring waarin mensen centraal staan

Hoe zorg je ervoor dat het museum aanbod optimaal is afgestemd op de behoeftes van verschillende bezoekers?
Read more

Oranje Fonds

Project title
Voor een betrokken samenleving

Hoe kan het Oranje Fonds online beter bijdragen aan de sociale verbondenheid van Nederlanders?
Read more