Ho ho ho, we had a party!

Twee weken geleden is Unc Inc samengekomen om het einde van een fantastisch jaar te vieren! In de aanloop naar het feest werd elke medewerker uitgedaagd om een (IoT) kerstdecoratie voor in onze kerstboom te maken. Enkele voorbeelden waren: ‘Meme-koekjes’, een Microbit elektronische smiley, een verlichte kerstboom en papieren engeltjes. De winnaar was Dirk, één van onze developers. Hij had een ‘Mr. (Io)T’ decoratie gemaakt #TheATeam.

We startten onze feestdag met een mini-hackathon. Verdeeld over 4 teams, moest elk team de perfecte 404-pagina ontwerpen en bouwen. Elk team mocht hun eigen onderwerp kiezen, maar was beperkt tot 3 uur om de taak te voltooien. Iedereen had veel plezier en de resultaten waren super creatief. Het winnende team - gestemd door de oprichters - bestond uit Jeffrey, Harmen, Jeroen, Taliesyn en Robin.

Na de opwinding van de hackathon genoten we van een geweldig kerstdiner met het hele Unc Inc-team en hun partners. Onze heerlijke maaltijd werd op kantoor voorbereid door een chef-kok vriend van Unc Inc. Terugkijkend hadden we een geweldige avond samen: lekker eten en drinken en veel gezelligheid! Nu zijn we klaar voor het nieuwe jaar en alle opwindende nieuwe uitdagingen die het met zich meebrengt.