Word jij onze nieuwe Project Manager?

Wil je een sleutelrol vervullen in innovatieve en betekenisvolle projecten? Wil je de spil zijn tussen creativiteit en technologie om digitale producten en diensten te ontwikkelen waar je trots op kunt zijn?
Dan is Unc Inc de plek waar je kunt uitblinken.

vacature project manager

Wie zijn wij?
Unc Inc is een digitaal creatief bureau in Amsterdam. We richten ons op human centered design, wat inhoudt dat we onze klanten laten kijken door de ogen van hun gebruikers. Ons team bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt digitale producten voor startups, corporates, overheid en non-profit organisaties. We maken websites, platformen, apps en content waarmee we onze klanten helpen waardevolle relaties met hun publiek aan te gaan. We gebruiken creativiteit en technologie om oplossingen te verzinnen die een positieve impact hebben op de wereld en in de toekomst nog steeds relevant zijn.

Wat ga je doen?
Bij Unc Inc gaat project management over meer dan alleen planningen en budgetten. Bij ons ben je veel meer een product owner die ook inhoudelijk betrokken is. Je zorgt voor de verbinding tussen jouw team en dat van de opdrachtgever en zorgt ervoor dat iedereen efficiënt en in een goede sfeer met elkaar toewerkt naar het best mogelijke resultaat.

Wie ben je?
Je houdt van structuur; plannen en organiseren is je tweede natuur. Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke rol in onze branche. Je raakt dan ook niet niet in de war als de koers tijdens eens project iets wordt gewijzigd en houdt je hoofd koel bij een naderende deadline. Je bent enthousiast over online innovaties en gelooft dat deze een positief effect op de wereld kunnen hebben. Je hebt een open houding, bent ambitieus, verantwoordelijk en niet bang om initiatief te nemen. Bovenal ben je sociaal en hou je van gezelligheid.

Wat bieden we?
We bieden je een uitdagende functie van vier of vijf dagen per week met een goed salaris. Je zult werken aan interessante en gevarieerde projecten waarin veel ruimte is voor eigen inbreng. Met cursussen en evenementen kun je inspiratie opdoen en je kennis verder vergroten. We staan bekend om de goede sfeer en positieve bedrijfscultuur waarin oog is voor jou en je persoonlijke doelen. Tijdens de gezamenlijke lunch, terugkerende borrels en leuke bedrijfsuitjes vervaagt de grens tussen collega’s en vriendschap.

Waar zitten we?
Ons ruime en lichte kantoor is gevestigd op een kleine scheepswerf op het NDSM-terrein, het brandpunt van de creatieve industrie in Amsterdam. Omringd door water, leuke bars en nieuwe initiatieven bieden we een inspirerende werkomgeving die alle ruimte geeft aan creativiteit en zelfontplooiing.

Enthousiast?
Stuur dan je cv en motivatie naar info@uncinc.nl. Heb je eerst nog wat vragen? Bel ons dan op +31 (0)20 6892000 of stuur een e-mail.