Usability onderzoek

Onderzoek in de waarde en relevantie van digitale producten.

placeholder

De eindgebruiker begrijpen

Met Usability Research schotelen we je product of dienst voor aan jouw doelgroep en nemen we de tijd om te kijken hoe je ze er echt mee omgaan. In één-op-één interviews bespreken we vervolgens hun ervaringen en moedigen we ze aan om eerlijke feedback te geven. In een andere ruimte kun je met ons meekijken om direct tot waardevolle nieuwe ‘customer insights’ te komen.

De inzichten die deze onderzoek opleveren zal je gegarandeerd nieuwe inzichten opleveren. Deze inzichten zal zeker nieuwe ideeën opleveren en je helpen nieuwe kansen te ontdekken om jouw klanten beter te helpen. Maar ook soms laten realiseren dat jouw doelgroep andere belangen dan die van jouw organisatie heeft en jouw product anders interpreteert dan je dacht.

Goede Usability Research helpt je om weer waarde voor je eindgebruikers te creëren. Breng de inzichten in de praktijk en ze zullen meer en vaker gebruik maken van jouw product of dienst, zullen deze hoger waarderen en merkvoorkeur ontwikkelen. Het helpt je met andere woorden om een eenmalige interactie te ontwikkelen tot een duurzame relatie.