Digitale strategie

We ontwikkelen digitale strategieën die organisaties in staat stellen om in te spelen op een snel veranderende wereld.

placeholder

Beginnen bij het begin

We helpen organisaties met de bedrijfspositionering, transformatie naar digitaal en de strategie binnen het gehele digitale domein. Hiermee helpen we onze klanten om kansen te grijpen en innovatie te versnellen.

We beginnen met zoveel mogelijk inzichten op te doen, want kennis een belangrijk fundament van de online strategie. We doen deskresearch, lezen alle relevante stukken die je hebt en organiseren workshops met stakeholders. We onderzoeken de waardepropositie en scherpen het businessmodel aan.

Door goed te luisteren en kritische vragen stellen komen we samen tot de kern. Waar staat de organisatie over 5 jaar? Welke diensten of producten worden er geleverd en hoe beantwoord dit bij de behoefte van de doelgroep? Wie zijn de concurrenten, hoe ziet de branche eruit en wat speelt in de markt?

De strategie ontstaat door de ambities en doelstellingen van de organisatie in kaart te brengen en samen te brengen met de behoeftes van de doelgroep en kansen in de markt. Op basis van een strategische roadmap bepalen we vervolgens mijlpalen en doelen (KPI’s) die het fundament vormen voor al het digitale werk.