iOS & Android app ontwikkeling

Het is geen geheim dat mobiel gebruik sterk is toegenomen de afgelopen jaren. Deze trend zet zich door en zien wij ook terug in de toepassingen die wij ontwikkelen. Onderzoek toont tevens aan dat apps een hogere conversie geven dan bijvoorbeeld een desktop- of webapp. De grootste vraag app development is: ga ik voor een native app, een hybride app, of een webapp?

placeholder

Native app ontwikkeling

Een native app is een app die gebouwd wordt voor een specifiek platform. Voor apps die hevig gebruik maken van hardware of communiceren met andere apparaten raden wij echter nog altijd native app ontwikkeling aan, omdat de ondersteuning voor dergelijke technieken vele malen beter werkt in native apps.

React Native ontwikkeling

Voor de meeste app projecten raden wij echter aan om in ieder geval te beginnen met React Native app ontwikkeling. React Native heeft de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen. Door middel van React Native kan een app gebouwd worden die kan draaien op zowel iOS als Android, zonder de dubbele inspannen te hoeven inzetten voor beide platformen, maar wel gebruik te maken van native technieken. Kortom, dit stelt ons in staat om vele malen sneller apps te ontwikkelen voor een geringer budget.