Onze diensten

Onze disciplines bestaan uit strategie, interactie- en visueel ontwerp, front- en backend development, app development, project management en content productie (copy, video, fotografie, illustratie etc).

Onderzoek & strategie

Met kwalitatief en kwantitatief onderzoek vertalen we inzichten en doelstellingen naar online strategieën.

Merk & identiteit ontwerp

Ons creatieve team creëert merkstrategieën en ontwerpen voor verschillende kanalen en digitale touchpoints.

UI & UX design

We vertalen strategieën naar heldere informatie en datastructuren, waarmee we intuïtieve ervaringen ontwerpen voor de gebruiker.

Web & app ontwikkeling

We ontwikkelen schaalbare software die gebruikers centraal stellen, geoptimaliseerd voor verschillende systemen en apparaten.

Content & campagnes

We bereiken doelgroepen door middel van activerende campagnes en inspirerende content.

Statistieken & analyses

Door constant projecten te analyseren en resultaten te meten, kunnen we continue de kwaliteit en prestaties blijven verbeteren.

Werkwijze

Bij Unc Inc werken we van de strategie en analyse fase tot aan de resulterende gebruikerservaring. Dit voorkomt fragmentatie in communicatie. Hierdoor kunnen we krachtige en langdurige samenwerkingen opbouwen met onze klanten, wat leidt tot de beste resultaten. 

Onze ‘agile' aanpak zorgt ervoor dat we tijdens het werkproces rekening houden met voortschrijdend inzicht. Ons team is multidisciplinair en adaptief, waardoor we snel op innovatie in media, trends en de nieuwste technologieën in kunnen spelen. 

Producten

Ons werk bestaat uit logo & merk ontwerp, huisstijlen, websites, community platforms, crowdsourcing projecten, e-commerce webshops, Android & iPhone apps, viral games, social media campagnes en interactieve installaties.

Websites

Een professionele en schaalbare website om je bedrijf of product optimaal te presenteren.

iOS & Android apps

Van informatieve apps tot apps die werken met sensoren

Internet of things

Tastbare voorwerpen die interactief worden gemaakt met behulp van sensoren en verbinding.

Platforms

Voor een completere website met inlog- en dashboard functionaliteit ontwikkelen wij multifunctionele platformen.

Digitale formulieren

Een formulier optimaliseren om de conversie te verbeteren.

Campagnes

Om de ervaring compleet te maken werken we ook aan de campagnes van onze klanten, zowel online als offline.

Sectoren

We gebruiken kennis opgedaan uit een sector en passen het toe op andere sectoren, waarmee we innovatieve en verfrissende oplossingen verzinnen.

Corporates

Met onze corporate sites focussen we op het representeren van de eigen identiteit in combinatie met het bereiken van de conversiedoelen.

Startups

Een groot deel van onze klanten betreft startups. Bij deze projecten zorgen we voor het neerzetten van een ‘minimum viable product’ dat voldoet aan de eisen en past binnen het budget.

Duurzaam & Sociaal

Samenwerking voor een duurzame en sociale samenleving

E-commerce

Wanneer het allemaal draait om het verkopen van een product focussen we ons op de presentatie, argumentatie en call-to-actions om de verkoop te verbeteren.

Cultuur & wetenschap

We zien cultuur en wetenschap als drijfveren van ontwikkeling. We werken graag samen met culturele en wetenschappelijke organisaties om nieuwe inzichten op te doen en om onze expertise te delen.

Eigen projecten

Naast projecten voor klanten zetten we ons ook in voor het uitwerken van de ideeën waar wij zelf in geloven.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op voor welke vraag dan ook. We zijn vriendelijke mensen, toegankelijk om mee te praten èn we houden van koffie.

Neem contact op